La reducere!

Cuptor electric Albatros A50BRCL2, Rotisor, Convectie, Lumina interioara, 50 litri, 2000 W, Negru

399,00 lei
cu TVA
 • TAXA VERDE inclusa in pret!
 • A50BRCL2

  Garantie produs. Toate produsele noastre au garantie. Garantie produs:24 LUNI

  Link de prezentare produs: YouTubePrezentare video
  Cantitate:
  Stoc epuizat/Produs in curs de achizitie

   

  Capacitate mare - eficiență maximă

   

  Capacitatea de 50 de litri îți oferă un volum generos, încăpător pentru orice idee, pentru a prepara mâncăruri delicioase pentru tine și cei dragi. Pune-ți în funcțiune creativitatea și surprinde-i pe cei dragi!

  Sandwichuri delicioase, carne, legume gratinate, prăjituri. Pe toate le poți prepara rapid și cu minim de efort cu ajutorul cuptorului Albatros A50BRCL2. Puterea maximă a cuptorului este de 2000w

   

  Control asupra temperaturii și timpului de gătire

   

  "Tu decizi la ce temperatură vrei să gătești, cât timp ți preparatul la cuptor și ce program vrei să folosești! Cuptorul electric Albatros A50BRCL2 este dotat cu funcția de reglare a temperaturii, pe care o poți seta între 90 si 230 de grate, iar funcția " Timer" îți lasă posibilitatea de a alege timpul de gătire între 1 - 60 de minute. În plus, cuptorul are avertizare sonoră la terminarea programului, așa că, indiferent de ce faci în momentul respectiv, vei auzi când preparatul tău va fi gata. "

   

  Cinci funcții de gătire

   

  Poți coace, frige sau prăji fără nicio grijă! Cuptorul electric are 5 programe disponibile iar tu îl poți alege pe cel de care ai nevoie în funcție de preparatele pe care dorești să le faci.   

   

  Convecție

   

  Cuptorul Albatros vine dotat cu un ventilator și un sistem de evacuare care ajută la distribuția uniformă a aerului fierbinte în jurul alimentelor, asigurând:

  O gătire mai rapidă, uniformă, o rumenire mai frumoasă și o economisire a energiei de pana la 25%.

   

  Rotisor

   

  Dintre numeroasele modalități de a pregăti masa, rotiseria ocupă un loc fruntaș. Cuptorul Albatros vine cu funcția de rotisare încorporată, asigurând pregatirea uniformă a cărnii.

  Accesoriul pentru rotisat poziționat în centrul cuptorului asigură rotirea permanentă a preparatului în timpul gătirii  

   
  inox

  Geam dublu

   

  Cuptorul Albatros vine echipat cu geam dublu, din sticlă securizată, pentru a păstra cu exactitate temperatura din interiorul acestuia, rezistând cu ușurință la temperatura maximă de 230 de grade
   

   

  Accesorii

   

  Gratar inox

  Materialele din care este confecționat îi asigură cuptorului electric Albatros o durată de viață îndelungată, acesta remarcându-se prin calitate si fiabilitate. Grătarul din interior este confecționat în totalitate din inox, fiind ușor de întreținut și având un grad mare de rezistență și durabilitate

   

  Tavă Inclusă

  Pentru cele mai reușite preparate ai nevoie de o tavă potrivită în cuptorul tău! Cuptorul Albatros are tavă inclusă, așa ca scapi de această grijă.

   

  Tăviță pentru reziduri

  Curățarea cuptorului se face mai ușor ca niciodată. Cuptorul Albatros are prevăzută o tăviță pentru reziduri detașabilă, pe care o poți spăla ușor după fiecare utilizare a cuptorului

   
  A50BRCL2

  Referinte specifice

  chat Comentarii (0)